29/02/2024

Бесплатна чланарина ученицима средњих школа и студентима вишечланих породица у Источном Сарајеву

Матична библиотека Источно Сарајево у сарадњи са Удружењима „Дјеца су наша будућност“ из Источне Илиџе и „Наша будућност“ из Источног Новог Сарајева обезбиједила је бесплатну чланарину за ученике средњих школа и студенте вишечланих породица које су чланови ових Удружења.

Беспалатна годишња чланарина омогућена је за четрдесет чланова који иду у средњу школу или студирају. Вршилац дужности директора Матичне библиотеке Наташа Кулашинац потписала је Споразум о сарадњи са предсједницом Удружења „Дјеца су наша будућност“ Љиљаном Симанић и предједницом Удружења „Наша будућност“ Вањом Јованчић којим се омогућава бесплатана чланарина за чланове Удружења, а Удружења ће сарађивати са Библиотеком у организацији културних манифестација, догађаја и програма.

Сарадња по овом Споразуму обухвата и планирање заједничких активности, пружање услуга које би биле интересантне и потребне уговарачима у циљу међусобних укључивања у реализацију уговорених послова, међусобно размјењивање информација од значаја, пружање помоћи у повезивању са потенцијалним партнерима и обављање других послова у складу са међусобним потребама и могућностима.

Годишња чланарина омогућава корисницима услуга библиотеке приступ фондовима белетристике, стручне књиге , периодике, стране књиге, те аудио књига, као и кориштење читаоница у Матичној библиотеци.

ИЗВОР: Матична библиотека Источно Сарајево

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *