21/02/2024

Завод за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево представља нова издања на Сајму књига у Бањалуци

24. Међународни сајам посвећен писаној ријечи у организацији “Гласа Српске” биће свечано отворен сутра, 10. септембра  у бањалучкој дворани “Борик” са почетком у 18 часова. 

 На овој угледној смотри писане ријечи своја издања представиће и Завод за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево. Ријеч је о новим издањима као што су недавно објављене књиге из едиције “Златна сова” и “Совица”.

Поред тога, у петак 13. септембра у 13 часова планирана је промоција “Књиге о Кочићу” заједно са приређивачем овог издања проф. др Душком Певуљом. За најмлађе читаоце Завод је припремио промоцију књиге за дјецу аутора Владимира Каламанде и добитника награде “Совица”за дјело “Није инстаграм гума на бициклу”, која ће бити одржана на сајму у суботу 14. септембра у 13 часова.

Међу учесницима сусрета су и Коља Мићевић, Ђорђо Лингваглоса (Италија), Душка Врховац (Србија), Сергеј Гловјук (Русија), Атила Јас (Мађарска) и Зоран Пешић (Србија).

Током трајања сајма, до 16. септембра, биће промовисана дјела учесника Међународних књижевних сусрета, Удружења издавача РС и других.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *