“Зима у Источном Новом Сарајеву”- прилика да представите своје производе

Зима у Источном Новом Сарајеву“ је манифестација туристичко забавног карактера која има за циљ промовисање туристичких, угоститељских, културних и забавних потенцијала општине Источно Ново Сарајево.

 Сви грађани Источног Новог Сарајева који се баве производњом и продајом, хране, пића, рукотворина, сувенира, те  остали заинтересовани понуђачи могу се пријавити за закуп дрвене кућице гдје ће изложити своје производе. Закуп кућица је бесплатан, а предност ће имати излагачи који ће да понуде интересантнији асортиман и програм.

Ова значајна туристичка манифестација која промовише Источно Ново Сарајево, окупља грађане и подстиче развој привредне дјелатности, одржаће се од  20.12.2019. године до 14.01.2020. године на тргу испред спортске дворане у изградњи.

 Заинтересовани излагачи своје понуде са описом дјелатности и потребном документацијом могу доставити путем Пријавног обрасца. Пријавни образац се може преузети са интернет странице општине. 

Пријаву са документима потребно је доставити поштом или лично у општину Источно Ново Сарајево, на адресу ул. Стефана Немање број 2, 71 123 Источно Ново Сарајево, са назнаком „Пријава за закуп кућица током манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ до 8. децембра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *