Исидора Боровчанин из Сокоца- сениорска првакиња БиХ у катама

– Члан соколачког Карате клуба “Гласинац” Исидора Боровчанин освојила је златну медаљу у катама појединачно у категорији сениорке на Првенству БиХ у Сарајеву и тако се пласирала на Балканско и Европско првенство.

Tренер соколачког карате клуба Миодраг Боровчанин је рекао Срни да се Исидора као првакиња у својој категорији пласирала на Балканско првенство које ће бити одржано у Албанији и Европско карате првенство за сениоре у Азербејџану.

Боровчанин је истакао да је она данас била најбоља у веома тешкој конкуренцији, као и да је једина представница Карате клуба “Гласинац” на овом првенству.

“Презадовољан сам њеним данашњим успјехом и очекујем да истраје и на предстјећа два такмичења и покаже шта може”, истакао је Боровчанин.

Он је подсјетио да је Исидора протеклог викенда на Првенству Републике Српске за сениоре и сенирке освојила треће мјесто и тиме се пласирала за данашње Првенство БиХ.

Карате савез БиХ технички је организатор овог такмичења, на коме је учествовало више од 150 такмичара из 47 клубова из БиХ.

ИЗВОР: СРНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *