Како унаприједити пољопривредну производњу уз помоћ нових технолошких рјешења?

 Предавање и радионица на тему „Савремена производња поврћа у заштићеном простору, са фокусом на производњу, адекватно ђубрење, заштиту и актуелне радове у пластенику“ биће одржана у сриједу 13. 11. 2019. године са почетком у 11 часова у просторијама Културног центра Источно Ново Сарајево.

Овај догађај је прилика да се учесници упознају са технологијом и неопходним корацима у успостављању савремене производње поврћа.

Циљ едукације и радионице је да окупи организације и произвођаче укључене у производњу поврћа и пренесе нова знања када су у питању савремене технологије и трендови неопходни за даљи рад у производњи, повећању приноса и квалитета те унапређења производње поврћа и увођења нових технолошких ријешења.

Након предавања, уколико за тим се искаже потреба, планирана је и радионица/едукација на терену, код произвођача у неком од оближњих пластеника.

Ријеч је о пројекту УСАИД/Шведска ФАРМА II у Босни и Херцеговини, који се реализује у сарадњи са Министарством пољопривреде шумарства и водопривреде РС – Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *