Преписка СНСД- а БЛ потврдила да се иза протеста бораца крије скуп подршке странци

Након што смо објавили осврт на најављени скуп у Бањој Луци у организацији Борачке организације Републике Српске, текст “Бранимо ваше фотеље, слободу смо давно изгубили”, добили смо поруке које потврђују да је најављени скуп у организацији СНСД-а.

У поруци се позива “чланство и симпатизери” да “покажу свијету да не могу дијелити картоне нашем предсједнику”.

Да су радници јавних предузећа уцијењени говори и то да ће од присуства поменутом скупу сутра, нажалост, зависити и посао неким људима.

Поруку преносимо у цјелости:

 

Јуче је одржан хитан састанак предсједника и замјеника мјесних одбора са предсјесником и секретаром Градског одбора. Добили смо задатак који морамо најозбиљније схватити! Наиме, у сриједу 20.04.2022. у 17 часова на Тргу Крајине у Бањалуци ће бити одржан мирни протест у организацији Борачке организације Републике Српске због срамне одлуке Шмита у вези са законом о непокретној имовини.

Морамо схватити да је ово “опипавање пулса народа”, зато у сриједу МОРАМО изаћи сви к’о један и показати моћ Републике Српске, показати свјету да нико не може дијелити картоне нашем пресаједнику, јер тај клаун швабски је рекао да још Додику није дао црвени картон, већ само жути и да га је пустио да се још игра. Зато вас молим, организујте се како знате и умијете, дођите у сриједу на мирне протесте, поведите све своје пријатеље, браћу, сестре, комшије, кумове… Објасните им важност овог протеста. Не смијемо дозволити да ово буде само прва одлука у низу, него мора бити посљедња!

Наш задатак је да дођу на протесте сви чланови и симпатизери. Сутра навече требамо имати списак, именом и презименом, оних који долазе. Окупљање је на Малој пијаци у сриједу у 16х одакле ћемо се заједно упутити на мирне протесте. Николина и ја ћемо по списку прозвати да видимо ко је дошао, тај списак просљеђујемо директно Влади Ђајићу. Кад сутра будемо тражили испред МО да неког запослимо, или да било шта урадимо имамо списак. У овој групи нас је 18 свако по 6 људи, то сви можемо! “

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *