Џиу-џицу клуб “Славија”на Палама освојио 11 златних медаља

У суботу 07. септембра 2019. године такмичари џиу-џицу клуба “Славија” наступали су на међународном турниру “Трофеј Јахорине” на Палама, на коме је учешће узело 150 такмичара из 15 клубова земље и региона.

За тим “Славије” наступило је 17 такмичара, укључујући и Бујак Давора, Дамјановић Данијела и Луку Бојанића који су се борили у двије категорије. Наши такмичари су били изузетно доминантни и имали успјешан дан освојивши укупно 18 медаља! Освојено је 11 златних, 6 сребрених и 1 бронзана медаља те заузели друго мјесто у укупном пласману иза домаћег клуба Јахорина.

Златне медаље су освојили :
Баљак Наташа, Квргић Вељко, Ждрале Ања, Данијел Дамјановић (кадети), Данијел Дамјановић (Јуниори), Ждрале Анђела, Готовац Павле, Матић Лазар, Квргић Марко, Драгаш Огњен и Бујак Давор.

Сребрене медаље су освојили :
Бојанић Урош, Јовановић Александар, Бујак Давор, Иконић Димитрије, Бојанић Лука (кадети) и Бојанић Лука (јуниори).

Бронзану медаљу освојио је Радовић Данко, док су борбе за бронзу изгубили Југовић Лазар и Нишић Урош, који су завршили такмичење као петопласирани у својим категоријама.

Такмичаре су предводили тренери Божо Бобић и Радошевић Тамара, док су правду дијелили националне судије Блажић Данијел и Елек Миа. Ово такмичење је било прво после љетне паузе и означава почетак другог дијела сезоне.

Наредни викенд чланове Џиу- џицу клуба “Славија” очекује свјетски куп и балканско првенство у Букурешту (Румунија) на којем ће се за репрезентацију Републике Српске борити три наша репрезентативца: Бујак Давор, Матић Лазар и Ждрале Анђела.

Извор: Општина Источно Ново Сарајево

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *