“Dani otvorenih vrata”- približiti najmlađe sugrađane sportu

 Džiju- džicu klub “Slavija” Istočno Sarajevo u saradnji sa opštinom Istočno Novo Sarajevo organizuje manifestaciju pod nazivom “Dani otvorenih vrata” gdje će najmalađi sugrađani imati priliku da se druže, ali i upoznaju sa osnovnim vještinama ovog sporta.

Manifestacija će se održati u nedjelju, 20.06.2021. godine sa početkom u 11:00 časova na izletištu “Tvrdimići” u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Cilj manifestacije je približiti džiu- džicu djeci i roditeljima, te privući što više omladine u sport. Prije svega, želja nam je zdrav život za naše najmlađe. Ovo je prva ovakva manifestacija, a nadamo se da će u budućnosti postati tradicija i da ćemo se iz godine u godinu okupljati“, navode iz Džiju džicu kluba “Slavija”.

Sportsko- rekreativni centar “Tvrdimići” prostire se na 1000 -1300m nadmorske visine i nudi veliki broj sadržaja za djecu i odrasle. 
Opština Istočno Novo Sarajevo obezbjedila je besplatan prevoz autobusom za sve koji žele biti dio ove sportske manifestacije. Autobus polazi u 10 časova sa parkinga Trga Srbija. Povratak je u 15:30h.

Autor: Sanja Vasković 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *