Сре. дец 6th, 2023

Humanitarna akcija “Ulični svirač” za Marka Pavlovića

Mladi umjetnik Luka Novosel pokrenuo je humanitarnu akciju pod nazivom ‘Ulični svirač’ u kojoj poziva kolege muzičare da u četvrtak od 16h na Studentskom trgu u Palama zajedno sviraju za našeg sugrađanina Marka Pavlovića.

“Sviraćemo i pjevati kako smo i najavili za pomoć našem dječaku Marku Pavloviću. Humanitarnoj akciji se pridružuju i naše djevojke Maja Stanišić i Milica Stanisic .Ovim putem pozivamo sve drugare, muzičare da nam se pridruže i da zajedno učestvujemo u ovoj akciji. Takođe, sve sugrađane pozivam da izađu i da kroz muziku ispratimo i simbolično pomognemo našem Marku”, naveo je Luka Novosel.

Marko Pavlović dijete je sa posebnim potrebama. Osim toga dijagnostifikovana mu je Vilsonova bolest koja uzrokuje preveliku akumulaciju bakra u jetri, mozgu i drugim vitalnim organima. Ova bolest uzrokuje i brojne druge poremećaje. Markova majka Slađana tvrdi da su raniji nalazi pokazali da je uzrok bolesti osiromašeni uranijum.

Pomoć porodici Pavlović možete uraditi uplatom na žiro račun u NLB banci: 562-012-81159817-59 (KM) na ime Slađana Pavlović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *