21/02/2024

Jahorina- gratis dan skijanja zbog kvara šestosjeda Poljice

Zbog zastoja u radu instalacija šestosjed Poljice i kabinske gondole Emir Kusturica Olimpijski centar Jahorina je odlučio da svima koji imaju važeću minimum dnevnu ski kartu za 29.12.2019. u znak poštovanja pokloni gratis dan skijanja, najavljeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Svi gosti koji su se javili danas na ski kasi Poljice ostvarili su pravo na gratis dan skijanja koji je moguće iskoristit bilo kad do kraja sezone.

U međuvremenu, gondola je puštena u rad a kvar na šestosjedu Poljice je uspješno otklonjen te se ova instalacija osposobljava i uskoro pušta u rad. Sistem osnježavanja je takođe u pogonu, trenutni prioritet je osnježavanje i pripremanje staze Ogorjelica koja će biti dostupna skijašima čim se stvore neophodni bezbjednosni uslovi.

Iz Olimpijskog centra Jahorina zahvalili su se svim skijašima i borderima na povjerenju te izvinili zbog neprijatnosti prouzrokovanih greškama tehničke prirode.

Zbog konstantne varijacije napona električne energije šestosjed Poljice juče je bio u kvaru te je obustavljen rad ove instalacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *