Koncert za Ivanu Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva- VIDEO

Mladi ljudi iz Istočnog Sarajeva još jednom su pokazali humanost i spremnost da pomognu sugrađanima u najtežim trenucima.

Omladinski savjet Istočna Ilidža nizom aktivnosti pridružio se akciji prikupljanja novčanih sredstava za liječenje trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva kojoj je dijagnostifikovan tumor bubrega koji je, nažalost  počeo da zahvata i druge organe.  Akciji za pomoć maloj Ici odazvali su se telentovani učenici Osnovne i Srednje muzičke škole iz Istočnog Sarajeva koji su priredili koncert u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u nedjelju 24.11.2019. godine. Na koncertu su prikupljena  novčana sredstva od oko 1 400 KM koja će biti uplaćena na račun za liječenje djevojčice Ivane. 

Osim toga, Omladinski savjet ranije je u saradnji sa Rukomentnim klubom “Bosna” pokrenuo još jednu humanitarnu akciju gdje je na jednoj od  utakmica ovog sportskog kluba prikuljeno dodatnih 200 KM za Ivanino lijecenje.

Akcije prikupljanja novčanih sredstava nastavljaju se nizom kulturnih i drugih aktivnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=IxV_QUtFYpw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR19RfvRs3vOo0Rtu-9_NfzjriUO7zf0UgI5jytfQcvt8DFAjNpK9mKI7aU


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *