Kupovinom kozmetičkih preparata donirate novac za liječenje djevojčice Ivane

Djevojčica Ivana Bjelogrlić ujedinila je sve humane ljudi iz Istočnog Sarajeva, ali i drugih gradova Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u pomoći ovoj hrabroj djevojčici koja već više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život.

U septembru prošle godine dijagnostifikovan joj je tumor bubrega koji je, nažalost, i nakon operacije počeo da zahvata i druge organe. Ovoj humanitarnoj akciji priključio se veliki broj građana, privatnih preduzeća ali i pojedine institucije kako bi pomogli Ivanino liječenje i skupili potrebna sredstva od oko 250 000 evra.

I učenici Gimnazije i srednje stručne škole “Istočna Ilidža” dali su svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Naime, članovi farmaceutske sekcije ove škole “Farmakos”, prodaju kozmetičke preparate koji su sami napravili, a svu zaradu, kako kažu, uplatiće na račun za liječenje djevojčice Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva.

Prodajemo šampone , različite vrste krema, vitaminske i protiv bora, sapune, pilinge i druge kozmetičke preparate“, kaže učenica Ivana Šiljević a njena drugarica Zorana Avram dodaje da sekcija postoji duži niz godina i da se uvijek rado odazivaju na slične humanitarne akcije kako bi prikupili novčana sredstva i pomogli u skladu sa svojim mogućnostima.

Ukoliko i vi želite da se pridružite akciji srednjoškolaca i njihov rad i trud nagradite, a ujedno donirate neophodna sredstva za liječenje Ivane Bjelogrlić, ljubazne članove farmaceutske sekcije naći ćete u tržnom centru “Tom” ali i Spasovdanskoj ulici tokom ove i sljedeće sedmice od 10h do 17h.

Vaša novčana sredstva za Ivanu možete uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *