Načelnik opštine Pale Boško Jugović bratu dodijelio podsticaj za poljoprivredu

Načelnik opštine Pale Boško Jugović donio je  odluku o izboru kandidata za korišćenje podsticajnih sredstava po Programu podsticaja razvoja poljoprivrede u opštini Pale za 2023. godinu. Među kandidatima koji su ostvarili pravo na dodjelu podsticajnih sredstava našao se i načelnikov rođeni brat Arsen Jugović. 

 

Bratu načelnika Pala Komisija ze pregled i ocjenu prijava dodijelila je 60 bodova na ovom konkursu tako da se u kategoriji sufinansiranje nabavke poljoprivrednih priključaka našao na desetom mjestu.

 

 

Odluka o izboru kandidata za korišćenje podsticajnih sredstava po Programu podsticaja razvoja poljoprivrede u opštini Pale za 2023. godinu objavljena je na zvaničnoj stranici opštine Pale. Odluku je potpisao načelnik Boško Jugović.

 

O rodbinskim vezama u ovoj opštini, dodjeli tendera prijateljskoj firmi “Stanišić” doo u vlasništu narodnog poslanika Aca Stanišića sa kojom je načelnik u rodbinskim vezama SPIN Info je pisao i ranije kao i drugi mediji.

 

PALE, OPŠTINA DVIJE PORODICE: Fotelja za Jugovića, Stanišiću javni radovi

 

Od načelnika opštine Pale prijateljskoj firmi “Stanišić” doo 400.000 maraka za pripremne radove na pomoćnom stadionu FK “Romanija”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *