NAJAVLJUJEMO: Premijera predstave “Klovnovske avanture”

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo 11. decembra u 18 časova publika će imati priliku da prisustvuje prvoj profesionalnoj predstavi u produkciji “Pozorišnog četvrtka”.

Riječ je o premijeri predstave “Klovnovske avanture” namjenjene najmađoj publici, a kako najavljuje jedan od organizatora Filip Radovanović u pripremi je i predstava za odrasle.

Od samog osnivanja to je bio jedan od ciljeva, da u vlastitoj produkciji pravimo predstave. Krećemo sa dječijom, a u planu imamo i jednu za odrasle. Dodjite i povedite svoje klince da dožive premijeru u pozorištu. Biće im to nezaboravno iskustvo“, dodaje Filip.

Karte možete kupiti 10. decembra ali i na dan predstave 11. decembra u holu Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Ono što ovaj “Pozorišni četvrtak” izdvaja od ostalih jeste njegov humanitarni karakter. Od ukupnog iznosa 80% ide za udruženje “Mrvice”, za prijevremeno rodjenu djecu, a ostatak novca za liječenje oboljele djevojčice Ivane Bjelogrlić.

 “Pozorišni četvrtak” naziv je manifestacije koja ima za cilj da postane društveno-korisna i osviještena organizacija, kojoj prvenstveni cilj nije ostvarivanje dobiti, nego promocija pozorišnih vrijednosti, kao i želja da mladi ljudi zavole pozorište, ističu iz ove organizacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *