Novinarska profesija dotakla dno

Režimski mediji ne propuštaju ni najmanju priliku da pokušaju diskreditovati i omalovažiti opozicione lidere u Republici Srpskoj. Režimski mediji ne biraju način na koji da se obračunaju sa političkim protivnicima, što pokazuje sramna vijest Herceg Televizije i ostalih režimskih medija koji su prenjeli ovakvu vijest.

Jedan mediji koji želi da izgleda ozbiljno i da izgradi svoju reputaciju na osnovu nekih grđana, ne smije da se izjašnjava da je to stav svih građana Trebinja. Treba podsetiti da Herceg Televizija za onoliko godina koliko postoji, na svom portalu nikada nisu objavili neku kritiku protiv trenutne vlasti , a takođe opozicija i kritičari vlasti nikada nisu pozivani na tu televiziju. Moramo podsjetiti čitavu javnost da se Herceg Televizija finansira iz budžeta Grada Trebinja. Ovakvi i slični tekstovi su izraz slobodne volje autora i vrijeđanje svako ko intelektualnog i moralnog građanina Trebinja.

Ako već posjedujete takva pisma, bilo bi dobro da ih objavite i da pokažete koliko je građana dalo ovakvu izjavu. Ovakvim subjektivnim stavom ruši se reputacija novinarskog medija i novinarstvo kao takvo.


U ovom tekstu ne branimo nikoga, a ovaj tekst smo mogli potpisati kao “pismo građana Trebinja” ali ćemo ga potpisati onako kako jeste stav redakcije Trebinje 24.

Izvor: Trebinje 24

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *