Нед. дец 3rd, 2023

Poziv volonterima: Uključite se u borbu protiv korupcije u javnim nabavkama

Portalu Pratimo tendere potrebni su volnteri koji će učestvovati u monitoringu javnih nabavki, kako bi na taj način dali svoj doprinos u otkrivanju korupcije.

 

Otkrivanjem korupcije u javnim nabavkama pomažemo građanima Bosne i Hercegovine da saznaju na koji način se troši naš novac u javnom sektoru”, navedeno je u oglasu.

 

Zainteresovanima se nudi: edukaciju u oblasti monitoringa javnih nabavki; mogućnost sticanja iskustva u antikorupcijskom aktivizmu; izgradnju sopstvenih kapaciteta kroz upoznavanje sa nevladinim organizacijama i njihovim programima rada iz područja antikorupcije; rad u stimulativnom okruženju, podršku u učenju i savladavanju izazova i potvrdu o stečenom iskustvu.

 

Od vas očekujemo, da ste mlada, ambiciozna osoba, spremna na učenje u dobi od 18 do 30 godina. Trebate biti spremni na aktivno učešće u aktivnostima usmjerenim na borbu protiv korupcije s fokusom na antikorupcijski monitoring u sektoru javnih nabavki, da ste otvoreni za proširivanje vidika i sticanje novih iskustava u borbi protiv korupcije i da ste spremni savjesno i odgovorno realizovati preuzete zadatke”, precizirano je u oglasu.

 

Zainteresovani svoj CV i pismo namjere mogu poslati na e-mail: volonteripratimotendere@gmail.com

 

Ovaj poziv je otvoren do prestanka korupcije u javnim nabavkama u Bosni i Hercegovini”, navedeno je u oglasu.

 

IZVOR: pratimotendere.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *