Сре. сеп 27th, 2023

Tokom radova na izgradnji Toplane u Palama pukla vodovodna cijev

Tokom radova na izmještanju Toplane na Palama, koji su u fazi izgradnje toplovoda, nestručnim rukovanjem radnika na terenu pukla je vodovodna cijev što pravi probleme mještanima Pala.

 

Cijev koja je sinić zakrpljenja- cijev koja je već krpljena 25.maja, sinoć je opet pukla, tako da je teren oko zgrada pun vode. Ogorčeni građani kažu da trenutno nemaju vode i da pumpe za isušivanje rade, ne bi li na taj način kasnije, po drugi put, zakrpili vodovodnu cijev.

 

Sinoć nekada je ta cijev jednom zakačena, pa zakrpljena, pa opet pukla. Oko zgrade vode, kao da je jezero, a samo je trebalo kopati na pravom mjestu. Imamo li ikoga da zna, da umije išta uraditi kako treba” kaže za SPIN Info stanovnik Pala Mladen Lakić osvrćući se na već postojeće probleme sa izmještanjem Toplane u Palama, koja još uvijek nema idejno rješenje, a ni lokaciju na kojoj će se graditi.

 

Ali kopa se, posebno u godini izbora“, zaključuje Lakić.

 

Podsjećamo, u jeku zimske sezone građani Pala bili su bez grijanja zbog kvara na postojećoj Toplani.

 

Do kada će čekati novu, i koliko će to sve koštati građane Pala, niko ne zna. Do sada imaju više štete nego koristi od ovakvih nestručnih radova na izgradnji toplovoda.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *