Док једном не смркне, другом не сване

Пише: Лана Зечевић

Политичка ситуација у неколико локалних заједница у Републици Српској дошла  је до усијања. Организују се протести, политичари прелазе из странке у странку,  компромитују се међусобно, а народ будно прати и коментарише сва дешавања.  Тренутна политичка сцена је у хаосу, што највише одговара страначким  прелетачима. Овај мјесец на тапети је трећи највећи град у Републици,  Приједор. 

Приједор је успио да достигне свјетла рефлектора и пажњу цијеле државе након  скандала већ бившег градоначелника Павловића.  

Док једном не смркне, другом не сване. 

Сав уложен напор у кандидатуру СНСД-а је пропао, али су остали кандидати  добили другу прилику у борби за позицијом. Какав ли ће сад бити избор народа  и да ли се промијенио поглед на СНСД?  

Могу вам рећи, по ономе што чујем док пролазим градом, да су мишљења  подијељена. Многи сматрају да је цијела странка компромитована, а само они  највјернији симпатизери су остали уз своју странку. Такође, у коментарима  читам да те слике не мијењају његово дјеловање као градоначелника. Да ли је Додиков захтјев за оставком само покушај да се очисти љага са њега и  са СНСД-а?  

Каква нас предизборна кампања чека у наредном периоду и који ће кандидат  доћи највише до изражаја? 

Приједор ће остати упамћен у 2021. години, а и СНСД је добио још једну  занимљиву причу за своју биографију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *