НАЈАВЉУЈЕМО: “Зима у Источном Новом Сарајеву”

Општина Источно Ново Сарајево и ове године организује зимско-туристичку манифестацију “Зима у Источном Новом Сарајеву”, која ће се одржати на мјесту будућег трга “Србија” у овој општини.

Манифестација “Зима у Источном Новом Сарајеву” трајаће од 21. децембра до 14. јануара, а током овог периода организатор је приредио мноштво занимљивих садржаја за све посјетиоце.

Поводом празника Светог Николе у четвртак, 19. децембра са почетком у 12 часова биће организована подјела пакетића за најмлађе суграђане, док је свечано отварање манифестације најављено за суботу 21. децембра, у 20 часова. Исто вече концерт за све посјетиоце одржаће пјевачица Гоце Тржан.

Подјела новогодишњих пакетића у пратњи Дједа Мраза планирана је 23. децембра са почетком у 12 часова. И ове године Источно Ново Сарајево слави дан Републике Српске 9. јануар, када ће у 20 часова бити уприличен концерт етно групе “Катера” из нашег града.

Православну Нову годину грађани ће дочекати уз ватромет, кувано вино и концерт пјевача Сергеја Ћетковића.

И ове године, током трајања манифестације, за намјлађе суграђане биће обезбјеђено клизалиште поред трга.

Манифестација “Зима у Источном Новом Сарајеву” употпуниће зимску и празничну атмосферу, а посјетиоци и најмлађи суграђани моћи ће уживати у мноштву забавно- културних садржаја као и у разноврсној продајној и изложбеној понуди домаћих производа наших суграђана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *