Elek od porodice naručio piće za milion maraka

Firma „Nedomex logistika“ u vlasništvu Jovane Vukadin dobila je ugovor za nabavku alkoholnih i bezalkoholnih pića za Olimpijski centar (OC) Jahorina težak čak 1,1 milion maraka. Kako CAPITAL saznaje Jovana Vukadin je svastika Milenka Eleka, koji je u bliskim rodbinskim vezama sa Nedeljkom Elekom predsjednikom Nadzornog odbora OC Jahorina.

 

Konkretno, OC je sa „Nedomex logistikom“ zaključio okvirni sporazum na tri godine i to za nabavku alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafe, toplih napitaka i srodnih proizvoda.

Interesantno je i da je u martu ove godine OC Jahorina izdao obavještenje u kojem je navedeno da raskida sedam okvirnih sporazuma sa „Nedomex logistikom“, da bi sada ponovo sa njima zaključio pomenuti okvirni sporazum.

FOTO: Printscreen

Prema zvaničnim podacima firma pod nazivom „Nedomex“ u stečaju je u vlasništvu upravo Milenka Eleka, koji je, kako je već napomenuto u bliskim rodbinskim vezama sa Nedjeljkom Elekom.

Iako na papiru imaju različite vlasnike, ove dvije firme, „Nedomex“ i „Nedomex logistika“ imaju iste adrese i to Jahorinski potok bb.

Da „Nedomex logistika“ gospodari Jahorinom dokaz su i svi vrijedni ugovori koje su od njih dobijali.

Dobijali su ugovore za nabavku zdravih grickalica, mesa i proizvoda od mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda, sredstava za higijenu, kao i kolonijalne robe i prehrambenih proizvoda.

I druga firma „Nedomex“ u kojoj je otvoren stečaj je ranije dobijala vrijedne ugovore od Olimpijskog centra i to takođe za nabavku mlijeka i mliječnih proizvoda, mesa i proizvoda od mesa, kao i voća i povrća.

Nedeljka Eleka ovaj put nismo kontaktirali jer posljednja dva puta kada smo pisali o poslovanju OC Jahorina i tražili njegov komentar odlučio je da tu priliku iskoristi ne da objasni upitne poslovne poteze već da iznese uvreda na račun portala Capital.

 

 

IZVOR: CAPITAL/Bojana Ninković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *