Пет. дец 8th, 2023

Istočno Novo Sarajevo: Dok se građanima naplaćuje parking, pristalicama SNSD-a besplatan

U Istočnom Novom Sarajevu večeras je održan narodni miting “Branimo Srpsku” organizovan s ciljem podrške institucijama Republike Srpske u odbrani nadležnosti Republike.

 

Skupu su prisustvovali srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, ministri u Vladi Srpske, narodni poslanici, srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH, čelnici grada Istočno Sarajevo i opština u sastavu ovog grada, kao i građani Istočnog Sarajeva.

 

Autobusa za pristalice ne nedostaje 

 

Dok Istočno Sarajevo nema javni gradski prevoz, već se subvencionišu privatni autoprevoznici, veliki broj autobusa došao je večeras u Istočno Sarajevo na  skup koji je organizovao SNSD Istočno Sarajevo.

 

Osim toga, parking na Trgu Srbija gdje se održava miting bio je otvoren i građani su se mogli slobodno parkirati. O naplati i zakupu ovog parkinga naš portal je pisao više tekstova.

 

Naime, parking izgrađen novcem svih građana dat je u zakup privatnoj firmi.

 

Da apsurd bude veći firma “Park.ING” doo Istočno Sarajevo u budžet opštine na ime zakupa za prvih šest mjeseci uplatila svega 10. 000 KM umjesto 100.00 KM kako je definisano ugovorom o zakupu parkinga na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *