Novak Đoković s porodicom odmara u hotelu Pino na Trebeviću

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković stigao je u Sarajevo s porodicom, a odmor je započeo u hotelu Pino na Trebeviću gdje ga je srela i ekipa portala Klix.ba.Đoković se nedavno oporavio od koronavirusa, a kako se ova zaraza pojavila na turniru Adria Tour, koji je on organizovao, njegov prvobitni dolazak u glavni grad BiH, u kojem je trebao igrati egzibicioni meč protiv Damira Džumhura, je otkazan.

Trenutno je prvi teniser svijeta ipak s porodicom u Sarajevo, a on se nije previše zadržao u samom centru grada i odmah je otišao na Trebević, gdje se smjestio u hotel Pino Nature i tamo će boraviti tokom ove posjete.

Đoković je ranije više puta govorio kako ima veliku želju doći u Sarajevo i to je planirao uraditi kao završni dio etape Adria Tour, no kako se koronavirus pojavio među teniserima, turnir je otkazan, a samim tim i njegov dolazak u glavni grad BiH.

Saznajemo da će Đoković tokom boravka u BiH posjetiti i piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do srijede. Njegov domaćin u Visokom će biti Semir Osmanagić.

IZVOR i fotografije: Klix.ba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *