Ognjen Koroman: Bilbord Vulina na Palama je sramota – sklonićemo ga!

Na Palama je pre nekoliko dana osvanuo bilbord podrške Aleksandru Vulinu, direktoru BIA, inače najvišem zvaničniku Srbije koji je stavljen na listu američkih sankcija od kako je SNS došla na vlast.

Građani Republike Srpske su šokirani ovim vidom podrške Vulinu, a Ognjen Koroman, bivši srpski fudbalski reprezentativac, za Direktno.rs sa Pala poručuje:

Čiji brat?

– Ovo je sramota, pre svega jer taj čovek ne pripada Bosni i Hercegovini i Republici Srpkoj, otuda i ne znam iz kog razloga su ovde postavljeni ti bilbordi – kaže Koroman za naš portal.

 

On dodaje da će ovakav vid podrške Vulinu biti uskoro sklonjen.

– Koliko čujem, njemu je zaplenjena ogromna svota novca u Americi! Ljudi na Palama su ogorčeni, uskoro će bilbordi biti uklonjeni od patriota i građana, koji ne doživljavaju Vulina kao svog brata – ističe Koroman.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde naglašava da je u isto vreme ljut, tužan, razočaran i ponižen ovim gestom…

– Aleksandar Vulin nije brat nijednom časnom stanovniku Pala. Neće ovog bilborda više biti na Palama i u ostalim gradovima Republike Srpske, ako pojedinci imaju obraza da im ovakav bilbord stoji, onda stvarmno treba da se stide – rekao je na kraju Koroman za Direktno.rs.

 

IZVOR: Direktno.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *