Saniran krov zgrade u kojoj žive boračke porodice

Načelnik opštine Pale Boško Jugović posjetio je danas stanare zgrade u naselju Dušanovo u kojoj su smještene porodice poginulih boraca i ratni vojni invalidi, a kojima je lokalna zajednica nedavno sanirala krov.

Jugović je rekao novinarima da je izdvojeno 12.000 KM za sanaciju krova objekta koji ima 28 stanova u vlasništvu porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

On je zahvalio Nevenki Gaco koja je ukazala na to da krov prokišnjava.

“Ne mislim da smo uradili nešto naročito. To je naša obaveza. Naišao sam na gostoprimstvo i to me stimuliše da nastavimo pomagati na ovom objektu i u narednom periodu”, istakao je Jugović.

On kaže da je ovo način da se iskaže poštovanje porodicama koje su dale svoje najmilije za Republiku Srpsku.

Stanar zgrade u naselju Dušanovo Nevenka Gaco je, u ime porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida, zahvalila Jugoviću i njegovom zamjeniku
Marku Gajoviću na pažnji i požrtvovanju koju su pružili kako bi ovaj posao bio završen prije zime.

“Nama mnogo znači jer je to velika investicija koju porodice ne bi same mogle da urade. Krov je počeo da prokišnjava prije dvije godine”, rekla je Gaco i podsjetila da su uselili u ovu zgradu prije 10 godina.

Ona je navela da je u ratu izgubila brata i supruga, tako da joj ovaj čin mnogo znači jer pokazuje da njihovi najmiliji nisu zaboravljeni.

IZVOR: SRNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *