SD Crvena Zvezda proslavilo 75. godina postojanja: Najbolji sportista i trener Nemanja i Ljubiša Majdov

Sportsko društvo Crvena Zvezda juče je u Beogradu proslavilo 75 godina postojanja. Ovim povodom održan je i tradicionani izbor najboljih pojedinaca i klubova u protekloj godini.

Ono što je posebna karakteristika ovogodišnjeg izbora jeste da su za najboljeg sportistu i trenera izabrani svjetski džudo šampion Nemanja Majdov i njegov otac Ljubiša Majdov iz Istočnog Sarajeva.

Za srbijansku štampu Ljubiša Majdov, najbolji trener Evrope u izboru Evropske džudo unije i dobitnik prestižnog priznanja Sportskog društva Crvena Zvezda izjavio je: “Nagrada sportskog društva Crvena Zvezda kao naše krovne organizacije je izizetno priznanje jer je potvrda da se naši rezultati prate i cijene a to nama, sportskim radnicima izuzetno znači. Imajući u vidu da je Crvena Zvezda velika i moćna sportska organizacija to znači da i njeni sportisti postižu velike i značajne uspjehe.”

Petar Škundrić, predsednik SD Crvena zvezda, napomenuo je da su crveno-beli mnogo postigli tokom 75 godina postojanja i da će istim putem nastaviti i dalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *