Za borbu protiv korupcije i kleptokratije nema kvoruma?

Već na samom startu rada novog saziva državnog parlamenta problemi. I to u Komisiji za borbu protiv korupcije i kleptokratije, koja nije mogla održati zakazanu sjednicu.

 

Na web stranici državnog parlamenta objavljena je kratka informacija da je radi nedostatka kvoruma, odgođena za danas, 22.02.2023., zakazana 2. sjednica Komisije za borbu protiv korupcije i kleptokratije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

 

Predsjedavajući Komisije je Nermin Mandra (SDA), prvi zamjenik Predrag Kožul (HDZ), drugi zamjenik Branislav Borenović (PDP), članovi: Zlatan Begić (DF), Nenad Grković (Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića), Zukan Helez (SDP), Safet Kešo (SDA), Zoran Tageltija (SNSD). Nakon prelaska Zlatka Miletića (ZNG) iz Predstavničkog u Dom naroda, jedno mjesto u Komisiji je upražnjeno.

 

Pokušali smo doći do podatka ko nije došao na sjednicu i time onemogućio njeno održavanje, no, iz Sektora za odnose sa javnošću Parlamentarne skupštine BiH nam je saopšteno da taj podatak nemaju. I da ćemo ga eventualno moći dobiti iz zapisnika, kad bude napravljen i odobren za objavljivanje. Nekad.

 

IZVOR: Antikorupcija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *