Суб. дец 3rd, 2022

“Конференција беба” у Источном Новом Сарајеву

Овогодишња “Конференција беба” која је традиционална манифестација у организацији Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и Општинске управе, због новонастале ситуације изазване вирусом COVID-19 није била организована као ранијих година.

На мало другачији начин путем електронске пријаве, ове године, изабрали смо ново трочлано предсједништво и одржали традицију.

Чланове трочланог предсједништва чине Андреј Мандић, најмлађа беба која је рођена 12. јуна 2020. године, најстарија беба има годину дана је Анђела Радовић и бебе близанци, Зорка и Михајло Крајишник са највише браће и сестара, који имају двије сестре и два брата.

Општинска управа општине Источно Ново Сарајево је припремила прикладне поклоне, који ће се новоизабраном трочланом предсједништву накнадно уручити, као и поклоне за све пријављене бебе. Поклони ће бити уручени у складу са новонасталом ситуацијом и уз поштовање мјера и препорука, а о термину преузимања награда родитељи ће бити обавјештени у наредним данима.

На 13. по реду “Конференцији беба” у Источном Новом Сарајеву, електронским путем пријављено је 20 најмлађих становника наше локалне заједнице.

Извор: Општина Источно Ново Сарајево

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *