28/02/2024

Od Opštine Istočno Novo Sarajevo ATV-u 17.982 KM za gostovanja predstavnika Opštine

Opština Istočno Novo Sarajevo usluge snimanja, montiranja i emitovanja obavještenja, priloga i gostovanja pedstavnika Opštine plaćala je Alternativnoj televiziji iz Banje Luke povezanoj sa vlastima u Republici Srpskoj.

 

Piše: S.V.

 

Opština Istočno Novo Sarajevo u više navrata platila je ovoj televiziji 17.982 KM za dobar imidž opštinskih predstavnika. S druge strane, na pitanja naših novinara, ne odgovaraju. Tako su u maju prošle godine sklopili ugovor vrijednost 6.000 KM, u avgustu novi iste vrijednosti, te u decembru prošle godine ATV je dobio novih 5. 982 KM.

 

Iako su iz opštine tražili više ponuđača dovoljan im je bio ovaj jedan.

 

 

Zanimljivo je da opština Istočno Novo Sarajevo, Grad Istočno Sarajevo, Opštine Pale i Sokolac izdvajaju redovno novac za ATV, privatni medij iz Banje Luke, dok se Gradska radio- televizija nalazi u finansisjkim problemima.

 

Skoro sve javne institucije u Republici Srpskoj izdvajaju novac za Altenativnu televiziju koja posluje u okviru “A media”.

 

Bez obzira što nema dovoljno finansijskih sredstva za završetak započetih projekata, i što bez pomoći Vlade Republike Srpske ne može biti realizovan nijedan pompezno najavljen projekat, novca za ATV i firme bliske vlasti uvijek mora biti.

 

Od građana Istočnog Sarajeva, i pored gradske televizije, 24 000 KM za ATV

Og gradonačelnika Ljubiše Ćosića novih 6.000 KM za ATV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *