28/02/2024

OPREZ! Lažna nagradna igra

Lažna nagradna igra nema nikakve veze sa Elta-Kabelom, odnosno, u pitanju je PREVARA!

Ukoliko ste zadnjih dana dobili poruku da učestvujete u nagradnoj igri kompanije Elta- kabel, gdje možete postati potencijalni dobitnik određenog modela mobilnog telefon, u zamjenu da ostavite svoje podatke, u pitanju je LAŽNA nagradna igra.

Iz kompanije Elta-Kabel povodom pomenute akcije oglasili su se obavještenjem za sve korisnika. U obavještenju se, između ostalog, navodi da ovaj kablovski operater nagradne igre realizuje isključivo preko zvaničnih Facebook i Instagram profila, te zvaničnog web sajta na adresi Elta-kabel.com. Sve drugo je zloupotreba imena, logotipa i podataka kompanije. Zamolili su sve korisnike da ne nasjedaju na takve akcije, i da ne ostavljaju lične podatke na sumnjivim i neprovjerenim mjestima po internetu.

Osim toga, nedavno je i Policijska uprava Banja Luka Luka upozorila građane da svoje lične podatke ne dostavljaju neprovjerenim osobama koji se javljaju na društvenim mrežama i nude nagrade, jer se podaci mogu zloupotrebljavati i da prethodno informacije o eventualnim nagradama i nagradnim igrama provjere na zvaničnim internet stranicama priređivača nagradne igre.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *