22/02/2024

Popust od 20 odsto za sve koji pomažu rad biblioteka

 Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske omogućio je popust od 20 odsto za djela beletristike i školske lektire za sve jedinice lokalne samouprave, javne i privatne subjekte koji žele pomoći rad biblioteka, saopšteno je iz Zavoda.

Povodom kampanje “Čitajmo zajedno”, koju sprovodi Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva svim jedinicama lokalne samouprave, javnim i privatnim subjektima koji žele pomoći rad određene biblioteke – matične, gradske/opštinske, školske ili biblioteke neke druge ustanove, omogućio je popust od 20 odsto na kupovinu ostvarenu do 31. decembra.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva poziva sve jedinice lokalne samouprave, javne i privatne subjekte da podrže ovu akciji i da, u skladu sa mogućnostima, obogate bibliotečke fondove i zajedničkim zalaganjem podstaknu građane Republike Srpske na čitanje.

Zainteresovani za učešće u akciji treba da se obrate najbližoj knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

“Učestvujte u akciji! Čitajmo zajedno! NJegujmo našu književnost, razvijajmo biblioteke, podržimo i afirmišimo domaće autore i izdavačku produkciju!”, ističe se u saopštenju.

IZVOR: Srna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *