Сре. дец 6th, 2023

Zanimljiv oglas iz Banjaluke: Povukao glas na izborima!

Na društvenim mrežama pojavio se oglas mladića iz Banje Luke, Draška Matića, koji je zakupio medijski prostor da bi se javno odrekao kandidata za kojeg je glasao na prošlim lokalnim izborima, odnosno za odbornika Sašu Čudića koji je 2014. godine izbačen iz Socijalističke partije, a trenutno djeluje kao nezavisni odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banjaluka.

Izvor: Fb

Mladić iz Banje Luke ujedno se izvinio svim onima koji su, kako navodi, zbog njega glasali za pomenutog odbornika koji je osvojio mandat u Skupštini grada Banjaluka.

“Moj glas i dalje ostaje na raspolaganju gospodinu Drašku Stanivukoviću“, navodi se u ovom zanimljivom oglasu. Ovakav nesvakidašnji potez vjerovatno je izazvan skorašnjim dešavanjima u Banjaluci, odnosno svojevrsnom blokadom grada zbog predloženog neusvajanja budžeta od strane tamošnje skupštinske većine na čelu sa SNSD.

Neusvajanje budžeta u predviđenom roku izazvalo je i prestanak rada pojedinih gradskih službi, između ostalog i javnog komunalnog preduzeća. Revoltirani nesavjesnim ponašanjem pojedinih gradskih odbornika građani su juče na društvenim mrežama objavljivali slike grada zatrpanog smećem.

Vanredna sjednica na kojoj će se pokušati usaglasiti stavovi gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i skupštinske većine koju predvodi SNSD- ov predsjednik skupštine Grada Mladen Ilić biće održana u ponedjeljak.

Autor: Sanja Vasković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *